© 2014 by Savon Fix & Repair. Proudly created with Wix.com.

  • w-facebook
  • Twitter Clean

Yrityksestä

Urakoitsijoille

Suoritamme myös aliurakointia tilanteen mukaan esim: talopakettien valmiiksi saattaminen, kiireapu, ovi- ja ikkuna-asennukset, remontit, kalusteasennus,

remonttisiivous.

Kysy tarjousta työurakoista tai laskutustyöstä.

 

Palveluksessanne ammattitaitoiset ja kokeneet

yleistimpuri, laattamies, laatoitusten saumaaja, kalusteasentaja, rakennusmies, rakennussiivooja. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme tarjota myös mattotyöt ja lattia-asennukset ammattitaidolla.

Olemme Iisalmessa ja lähikunnissa toimiva vuonna 2013 perustettu rakennus- ja remonttifirma. Yrittäjä on toiminut rakennus- ja remonttialalla jo vuodesta 2000 lähtien ja yrittäjänäkin jo vuodesta 2006 alkaen. Osa asentajistamme on toiminut alalla jo vuosikymmeniä.

Pääsääntöisesti aiemmin olemme toimineet uudiskohteiden parissa aiemman perheyrityksemme puitteissa. Erityisesti omakotitalot alusta loppuun ovat olleet takavuosina toimintamme ydintä. Olemmekin rakentaneet lukuisia omakotitaloja Iisalmeen. 

Savon Fix & Repair on perustettu hallitsemaan kaikenlaiset korjauskohteet. Erityisesti huoneistojen peruskorjaukset muutostöineen ovat olleet osa toimintaamme. Toimimme pääsääntöisesti erilaisissa kotitalouksien remonttiprojektien parissa. Kylpyhuone- ja saunaremontit ovat olleet kysyttyjä viime aikoina ja tällaisia kohteita olemmekin viime vuosina tehneet lähes pääsääntöisesti kalusteasennuksien ohella. Viime aikoina olemme alkaneet laajentamaan yritystä myös rakennus- ja remonttisiivouksen pariin. Kysy tarjousta kohteeseesi!

Jatkuva kouluttautuminen takaa laadukkaan lopputuloksen. Silti on aina jotain uutta. Jos jotain emme tiedä selvitämme asiaa ennen työn tekemistä. Näin voimme taata parasta mahdollista laatua. 

Tällä hetkellä toimimme erillaisten remonttien ja uudis-kohteiden parissa. Viimeaikoina olemme keskittyneet kalusteasennuksiin. Työtilanteen mukaan työllistämme tarvittaessa monia paikallisia rakennusalan ammattilaisia ja yrittäjiä.

Toimintamme on kustannustehokasta ja taloudellista. Kohteeseesi saat aina hyväkäytöksisen asentajan joka ei kiroile eikä kuluta aikaansa tupakkatauoilla. Pyrimme aina huolella viimeisteltyyn lopputulokseen joka kestää vertailun!